Απολυμαντικό Εργαλείων Korsolex Plus 2ltr

Απολυμαντικό Εργαλείων Korsolex Plus 2ltr

38,00

Out of stock

38,00

Το korsolex plus είναι ένα απολυμαντικό ιατρικών εργαλείων χωρίς αλδεϋδες με ισχυρή καθαριστική δράση.

Description

Το korsolex plus είναι ένα απολυμαντικό ιατρικών εργαλείων χωρίς αλδεϋδες με ισχυρή καθαριστική δράση. Διαθέτει ευρύ φάσμα δράσης, εξαιρετικό άρωμα και είναι κατάλληλο για απολύμανση σε λουτρό υπερήχων. 

Μικροβιολογική δράση

Βακτηριοκτόνο, κατά των ζυμομυκήτων, μυκοβακτηριοκτόνο, ιοκτόνο κατά ιών με έλυτρο (συμπερ. των ιών HBV, HIV, HCV). Δραστικό κατά των πολυόμα0ιών και των ροταϊων.

Τομείς εφαρμογής

Για επανεπεξεργασία θερμοευαίσθητων και θερμοάντοχων εργαλείων, σε διάφορους τομείς. Το Korsolex plus αποτελεί επίσης την εναλλακτική επιλογή σε προϊόντα βάσει αλδεϋδών. Τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου προϊόντος συνίσταται στην εξαιρετική καθαριστική του δράση και στην απολυμαντική δράση ευρέος φάσματος. Συνεπώς δεν απαιτείται πρόσθετο ενισχυτικό καθαρισμού ακόμη και σε περίπτωση έντονων ρύπων. Διάρκεια ζωής διαλύματος 7 ημέρες.

Εφαρμογή

Το Korsolex plus χρησιμοποιείται για απολύμανση και αποστείρωση Θερμοάντοχων και θερμοευαίσθητων εργαλείων (ενδοσκόπια).

Οδηγίες χρήσεως

Το Korsolex plus εφαρμόζεται στη σωστή δόση και για τον κατάλληλο χρόνο Τοποθετούμε τα εργαλεία μέσα στο δοχείο απολύμανσης στο οποίο έχουμε τοποθετήσει το υγρό απολύμανσης. Μετά την απολύμανση ξεπλένουμε καλά με αποστειρωμένο νερό και στεγνώνουμε τα εργαλεία. Συνήθως ο κατάλληλος χρόνος είναι 10 min. Το διάλυμα είναι σταθερό για 7 ημέρες.

Βακτηριοκτόνο (ΕΝ13727, ΕΝ14561)…………….0,1% – 15min.

κατά των ζυμομυκήτων (EN13624, EN14562)…..0,25% – 15min

Ιοκτόνο κατώ των ιών με έλυτρο………………….0,75% – 5min (σύμφωνα με τις οδηγίες των DVV/RKI)

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Απολυμαντικό Εργαλείων Korsolex Plus 2ltr”