Απολυμαντικό Επιφανειών Bacillol AF 1ltr

Απολυμαντικό Επιφανειών Bacillol AF 1ltr

9,90

Out of stock

9,90

Το Bacillol AF είναι ισχυρό απολυμαντικό επιφανειών κατάλληλο για επιφανειές υψηλής και μη προστασίας όπως χειρουργικών τραπεζιών.

Description

Το Bacillol AF είναι κατάλληλο για επιφανειές υψηλής και μη προστασίας όπως χειρουργικών τραπεζιών, τραπέζια ασθενών, πάγκους μικροβιολογικών εργαστηρίων, οδοντοιατρικές έδρες κ.α. Επισής είναι κατάλληλο για ταχεία απολύμανση και ταυτόχρονο καθαρισμό εξοπλισμού και επιφανειών σε βιομηχανίες τροφίμων, φαρμακοβιομηχανίες κτλ.

Η μορφή του είναι υγρό,άχρωμο,άοσμο,έτοιμο για χρήση με βάση τις αλκοόλες σε μορφή spray
Συνθέση ( 100gr διαλύματος περιέχουν):
Προπανόλη 1   45
Προπανόλη 2   45
Αιθανόλη         4,7
Παράγοντες προστασίας μεταλλικών επιφανείων.

Μικροβιολογική δράση: Βακτηριοκτόνο, κατά των ζυμομυκήτων, μυκητοκτόνο, φυματιοκτόνο, μυκοβακτηριοκτόνο, ιοκτόνο κατά των ιών με έλυτρο. Δραστικό κατά των αδενοϊών, του νοροϊού των ποντικιών (MNV) των πολυόμα-ιών και των ροταϊών.

Τομείς: Κατάλληλο για ταχεία απολύμανση επιφανειών ανθεκτικών στην αλκοόλη, ιδίως σε τομείς όπου απαιτείται το προϊόν να στεγνώνει χωρίς να αφήνει υπολείμματα καθότι οι επιφάνειες έρχονται σε επαφή με ευαίσθητα προϊόντα.

Εφαρμογή: Ψεκάζουμε την προς απολύμανση επιφάνεια και την σκουπίζουμε με καθαρό πανί ή χαρτί.Η επιφάνεια θεωρείται απολυμασμένη μετά τον απαραίτητο χρόνο. Το bacillol af δεν αφήνει υπολλείματα και δεν απαιτείται ξέπλημα μετά τη εφαρμογή του.

Tο bacillol af φέρει επισήμανση CE 0482  και έχει άδεια κυκλοφορίας εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ.

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Απολυμαντικό Επιφανειών Bacillol AF 1ltr”