Ρινική μάσκα Resmed N30i

Ρινική μάσκα Resmed N30i

169,00

In stock

169,00

Η μάσκα ResMed AirFit N30i Standard Starter Pack είναι μια ελαφριά μάσκα CPAP με σωληνωτό σχεδιασμό πάνω από το κεφάλι που δίνει απόλυτη ελευθερία στον ύπνο.

Description

Η μάσκα CPAP ResMed AirFit N30i Standard από την ResMed διαθέτει σχεδιασμό με σωλήνωση πάνω από το κεφάλι που δίνει απόλυτη ελευθερία στον ύπνο. Το ρινικό μασκάκι επικάθεται άνετα κάτω από την μύτη και όχι επάνω σε αυτή, κάτι που δίνει την μοναδική δυνατότητα για ύπνο ακόμη και μπρούμυτα.

Πλεονεκτήματα ResMed AirFit N30i Standard: Σχεδιασμός πάνω απο το κεφάλι δίνει την ελευθερία για ύπνο σε όλες τις θέσεις.

Καμπυλωτό μασκάκι καλύπτει ελάχιστα το πρόσωπο και επικάθεται κάτω και όχι μέσα στην μύτη σε αντίθεση με τα ρινικά μαξιλαράκια. Το πλαίσιο τύπου SpringFit εφαρμόζει σταθερά στο ρπόσωπό σας. Ο αέρας ταξιδεύει μέσα στο πλαίσιο για απαλή αλλά και σταθερή σφράγιση.

Μίνιμαλ σχεδιαμός που αφήνει το πρόσωπο ελεύθερο για να μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να δείτε τηλεόραση. Με το σχεδιασμό πάνω από το κεφάλι και χωρίς το σωλήνα στην μπροστινή πλευρά, η μάσκα CPAP AirFit N30i Standard επιτρέπει να έχετε περισσότερη ελευθερία στον ύπνο σας και τον σύντροφο σας πιο κοντά στο κρεβάτι.

Παραδίδεται πλήρες ResMed AirFit N30i Standard Starter Pack με 2 “μαξιλαράκια” – CPAP pillows (Small & medium) & πλαίσιο κεφαλής.

Brand

Resmed

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Ρινική μάσκα Resmed N30i”