Πιεσόμετρο Riester Precisa

Πιεσόμετρο Riester Precisa

74,60

Out of stock

74,60

Πιεσόμετρο Riester Precisa – Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Το μηχανικό πιεσόμετρο Riester precisa N είναι μια ποιοτική μεταλλική κατασκευή με περίβλημα από αλουμίνιο και απλή υποδοχή περιχειρίδας.

Description

Το μηχανικό πιεσόμετρο Riester precisa N είναι μια ποιοτική μεταλλική κατασκευή με περίβλημα από αλουμίνιο και απλή υποδοχή περιχειρίδας.

Με υψηλή αξιοπιστία μετρήσεων και με μικρό μέγεθος που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του σε ιατρικές τσάντες, το πιεσόμετρο Riester precisa N είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Το πιεσόμετρο Riester precisa N διαθέτει πουάρ από Latex και μεταλλική βάση βαλβίδας. Το μανόμετρο του πιεσομέτρου διαθέτει ειδικά μελετημένο και ευδιάκριτο διάγραμμα, βαθμονομημένο σε κλίμακα απο 0 έως 300mmHg.

Επίσης, το πιεσόμετρο Riester precisa N διαθέτει εργονομική λαβή σχήματος κουτάλας από ανοξείδωτο ατσάλι. Η βαλβίδα απελευθέρωσης αέρα είναι ιδιαίτερα ακριβείς, με μικρομετρική ρύθμιση και προστασία από φθορές.

Ένα μικρο-φίλτρο προστατεύει την βαλβίδα απελευθέρωσης και το σύστημα μέτρησης. Το διάφραγμα του πιεσομέτρου είναι ειδικά επεξεργασμένο και κατασκευασμένο από κράμα χαλκού-βηρυλλίου, με ακρίβεια κίνησης και σχεδόν μη-φθειρόμενο. Η αντοχή του στην πίεση φτάνει έως τα 600 mm Hg.

Η μέγιστη ανοχή σφάλματος του πιεσομέτρου είναι +/- 3 mm Hg. Το πιεσόμετρο Riester precisa N είναι εγκεκριμένο κατά BHS και συνοδεύεται από περιχειρίδα ενηλίκων 24-32cm και θήκη δερματίνης.

Ποιοτική κατασκευή με φινιρίσματα απο ανοξείδωτο ατσάλι

Μεταλλική βαλβίδα υψηλής ακριβείας απελευθέρωσης αέρα

Μικροφίλτρα προστασίας βαλβίδα αέρα

Νάιλον περιχειρίδα, αντιιδρωτική, μονού σωλήνα, με μεταλλικό κούμπωμα ασφαλείας

 

Ευανάγνωστο διάγραμμα οθόνης με κλίμακα απο 0 έως 300mmH

Εγγύηση δύο (2) χρόνια

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Πιεσόμετρο Riester Precisa”