Πιεσόμετρο Riester E-mega

Πιεσόμετρο Riester E-mega

67,54

Out of stock

67,54

Πιεσόμετρο Riester E-mega – Το πιεσόμετρο Riester E-mega® σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον επαγγελματία μακροχρόνια αξιοπιστία στις μετρήσεις χάρις στην ανθεκτική κατασκευή από άψογα υλικά και συγκεκριμένα την κάλυψη του μανόμετρου απο ειδικό υλ

Description

Το πιεσόμετρο Riester E-mega® σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον επαγγελματία μακροχρόνια αξιοπιστία στις μετρήσεις χάρις στην ανθεκτική κατασκευή από άψογα υλικά και συγκεκριμένα την κάλυψη του μανόμετρου απο ειδικό υλικό copper-berylliumτο οποίο επιτρέπει την πίεση να φτάσει εώς τα 600mm Hg.

Ο νέος σχεδιασμός του πουάρ επιτρέπει γρήγορο φούσκωμα  της περιχειρίδας έτσι ώστε να περιορίσει την πιθανή δυσφορία του εξεταζόμενου στην πίεση, που του ασκεί η φουσκωμένη περιχείριδα. Το e-mega® είναι διαθέσιμο με 1 ή 2 εξόδους σωλήνα, επίσης η περίχειρίδα είναι πλενόμενη, latex-free, περιχείρίδα & Σαμπρέλα μαζί σε ένα.

Η περιχείριδα είναι απο υλικό velcro και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πάνω από 10 000 φορές και πλένεται έως τους 60°C. Ο καθαρισμός και η απολύμανση της περιχείρίδας είναι πολύ πιο εύκολη ποτέ σε σχέση με τις κοινές περιχείριδες αφού μπορεί να μπεί εξολοκλήρου εντός σε αλκοολούχο απολυμαντικό μετά την χρήση, βοηθώντας έτσι στην πρόληψη απο πιθανές μολύνσεις.

Η μεγάλη οθόνη και οι ευανάγνωστες ενδείξεις του μανομέτρου δίνουν άνεση στην διάγνωση από τον χρήστη, με μέγιστη απόκλιση +/-3 mmHg. H υψηλή λείανση του κυρίου σώματος πιεσόμετρου είναι εύκολο να απολυμανθεί καθώς ένα μικροφίλτρο προστατεύει τον αέρα απο τήν βαλβίδα και το σύστημα μέτρησης.

Εγγύηση: Δύο (2) χρόνια

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Πιεσόμετρο Riester E-mega”