Απινιδωτής Φορητός Zoll AED Plus

Απινιδωτής Φορητός Zoll AED Plus

1.800,00

Out of stock

1.800,00

Description

Ο αυτόματος απινιδωτής Zoll AED Plus διαθέτει μικρό βάρος και όγκο για να μπορεί να μεταφερθεί με ευκολία οπουδήποτε. Από ανθεκτική κατασκευή για να αντέχει σε κραδασμούς, σκόνες και υγρά. Ο αυτόματος φορητός απινιδωτής AED Plus της Zoll είναι ο μοναδικός που εξασφαλίζει την σωστή ενέργεια από τον ανανήπτη σε κάθε βήμα της απινίδωσης.

Επίσης, διαθέτει σύστημα Real CPR Help και ηλεκτρόδια CPR-D padz για την παρακολούθηση και διόρθωση της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης όπου χρειάζεται, έτσι ώστε να παρέχονται οι σωστές θωρακικές συμπιέσεις στο σωστό ρυθμό, στο επιθυμητό βάθος. Ο απινιδωτής Zoll AED Plus καθοδηγεί τον ανανήπτη με οπτικές και φωνητικές οδηγίες στην ελληνική γλώσσα. Λειτουργεί σύμφωνα με τον αλγόριθμο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (ERC Guidlines 2010) και χρησιμοποιείται σε ασθενείς κάθε ηλικίας, ακόμα και σε βρέφη με την χρήση κατάλληλων ηλεκτροδίων. Ο αυτόματος απινιδωτής Zoll AED Plus παρέχει διφασική απινίδωση Rectilinear Biphasic κυματομορφής. Λειτουργεί με μπαταρίες λιθίου υψηλής αυτονομίας (300 απινιδώσεις ή 13 ώρες συνεχούς λειτουργίας). Ένας ειδικός αλγόριθμος ελέγχει περιοδικά το σύστημα και ενημερώνει το χρήστη από την οθόνη.

Ο φορητός απινιδωτής Zoll AED Plus αποθηκεύει σε μνήμη τα δεδομένα της απινίδωσης για την μετέπειτα ανάγνωση και αξιολόγησή τους. Είναι ιδανικός για χρήση σε δημόσιους χώρους όπου η επαγγελματική βοήθεια δεν είναι πάντα παρούσα ή άμεση. Ο απινιδωτής AED Plus διατίθεται με θήκη μεταφοράς, ένα ζευγάρι ηλεκτρόδια ενηλίκων ZOLL CPR-D-padz®, ένα σετ μπταριών και ένα κιτ ανάνηψης με μάσκα στοματικών εμφυσήσεων, ψαλίδι, ξυράφι και γάντια.

 

Brand

ZOLL

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Απινιδωτής Φορητός Zoll AED Plus”