Χορήγηση μέσω ΕΟΠΥΥ

Συμπυκνωτής οξυγόνου Philips Respironics Everflo

Συμπυκνωτής οξυγόνου Philips Respironics Everflo

1.050,00

Σε Απόθεμα

1.050,00

Η συσκευή συμπύκνωσης οξυγόνου Everflo προορίζεται για παροχή συμπληρωματικού οξυγόνου σε άτομα που χρειάζονται θεραπεία με οξυγόνο χαμηλής ροής. Το οξυγόνο από τον αέρα συγκεντρώνεται μέσω μιας διεργασίας προσρόφησης με εναλλαγή πίεσης και χορηγείται στον ασθενή.

Περιγραφή

«EVERFLO’Συμπυκνωτής οξυγόνου «EverFlo» της Respironics αθόρυβος, με δυνατότητα παραγωγής συνεχούς ροής οξυγόνου με

  • ποσοστό συγκέντρωσης 93% ±3%
  • με χρήση ρεύματος.Τροχήλατος,
  • βάρος μόλις 13,9 kg και χερούλι μεταφοράς.
  • Παροχή οξυγόνου έως και 5Lt
  • Χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.
  • Με ηχητικά και οπτικά σήματα συναγερμού σε περίπτωση δυσλειτουργίας.

Η χρήση του συμπυκνωτή οξυγόνου πραγματοποιείται με την βοήθεια αναλωσίμων. Αυτά είναι τα ρινικά σωληνάκια (γυαλάκια) τα οποία συνδέουν τον ασθενή με το μηχάνημα σε απόσταση δύο μέτρων. Ή κάποια άλλη επιπλέον προέκταση, όπου το σύνολο της δεν πρέπει να ξεπερνάει τα δέκα μέτρα για να μην υπάρχουν απώλειες στην μεταφορά του οξυγόνου.

Η χρήση της συσκευής πραγματοποιείται με την βοήθεια αναλωσίμων. Αυτά είναι τα ρινικά σωληνάκια (γυαλάκια) τα οποία συνδέουν τον ασθενή με το μηχάνημα σε απόσταση δύο μέτρων. Ή κάποια άλλη επιπλέον προέκταση, όπου το σύνολο της δεν πρέπει να ξεπερνάει τα δέκα μέτρα για να μην υπάρχουν απώλειες στην μεταφορά του οξυγόνου.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εκμίσθωση συμπυκνωτών οξυγόνου σε ασθενείς που βρίσκονται σε κατ’ οίκον νοσηλεία και χρήζουν οξυγονοθεραπείας.

Η εγκατάσταση των μηχανημάτων γίνεται από Μηχανικούς Βϊοιατρικής Τεχνολογίας άρτια εκπαιδευμένους. Η μίσθωση είναι μηνιαία και η ενοικίαση του συμπυκνωτή οξυγόνου καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ.

Μάρκα

Respironics

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Συμπυκνωτής οξυγόνου Philips Respironics Everflo”

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι σας: