Ρινική μάσκα – Resmed Pixi

Ρινική μάσκα – Resmed Pixi

280,00

Σε Απόθεμα

280,00

Παιδιατρική Ρινική μάσκα για συνδυασμό με συσκευή CPAP. Άνετη με ειδικά χαρακηριστικά για να ταιριάξει στο κάθε πρόσωπο. Ρινική μάσκα – Resmed Airfit N30i για την άπνοια

Κωδικός προϊόντος: 61302 Κατηγορίες: , ,
Το Καλάθι μου

Περιγραφή

Η παιδιατρική μάσκα CPAP ResMed Pixi από την ResMed έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με παιδιάτρους, εμπειρογνώμονες παιδιατρικής για να βοηθήσει τα παιδιά ηλικίας δύο έως επτά ετών να προσαρμοστούν στη θεραπεία άπνοιας κατά τον ύπνο. Λαμβάνοντας υπόψη τη δομή των οστών, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την ευαισθησία του δέρματος στα παιδιά, το Pixi προσφέρει ελάχιστη πίεση του προσώπου και ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών άνεσης και ασφάλειας που σας δίνουν την ηρεμία και συμβάλλουν στην παροχή θετικής θεραπευτικής εμπειρίας στο παιδί σας

  • Φιλικό προς τα παιδιά. Η ειδική σχεδίαση καλύμματος κεφαλών βρίσκεται μακριά από τα μάτια και τα αυτιά του παιδιού για να μειώσει τον ερεθισμό και να παρέχει μια καθαρή οπτική επαφή, βοηθώντας να διευκολύνετε την ταλαιπωρία και τα συναισθήματα της κλειστοφοβίας.
  • Μαλακό. Το λεπτό μαξιλάρι σιλικόνης της Pixi είναι μαλακό και άνετο για να ελαχιστοποιεί την πίεση σε μαλακά πρόσωπα χωρίς να διακυβεύεται η αποτελεσματικότητα της σφράγισης ή της θεραπείας.
  • Ασφαλής. Το μάνταλο επείγουσας ανάγκης επιτρέπει την γρήγορη αφαίρεση εάν είναι απαραίτητο και καθιστά εύκολη την απογείωση.
  • Ευκανόνιστος. Δύο θέσεις σύνδεσης σωλήνων προσαρμόζονται σε διαφορετικές θέσεις ύπνου και ελαφρύ σωλήνα Spring-flex που απλώνεται και λυγίζει εύκολα, έτσι ώστε να μην πιάνεται ή να συστέλλεται καθώς το παιδί σας κινείται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Μάρκα

Resmed

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ρινική μάσκα – Resmed Pixi”